Fantasztikus Xbox-kontrollereket tervezett meg egy Pokemon-rajongó

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. július 1. - 00:47

Akik szeretik gyerekkorunk népszerű japán meséjét, azok most csettinthetnek egyet, hiszen az egyik fanatikus pazar gamepadet alkotott meg.

Az Xbox Design Labs nevű szolgáltatás óriási népszerűségre tett szert az elmúlt évek során, az online alkalmazás segítségével ugyanis megtervezhetjük saját kontrollereinket, amit később a Microsoft legyárt számunkra, és postáz is.

Habár meglehetősen borsos áron tehetjük meg a gamepadek testreszabását, amellett sem szabad elmennünk, hogy korlátozott módon hajthatjuk végre a módosításokat, hiszen a redmondiaknak is véges a kapacitásuk gyártás terén.

A Game Rant magazin szúrta ki az egyik Reddit-júzer által készített kontrollereket, amelyek minden Pokemon-rajongó szívét megdobogtathatják. Az első kontrollert nem másról, mint Charizardról tervezte meg a lelkes felhasználó, míg a másikat Balbasaur ihlette meg.

Az egyedi színkombinációkkal ellátott kontrollerek lenyűgözően festenek, és talán még azok számára is jó választás lehet, akik valójában nincsenek oda a Pokemokért, csupán kedvelik az élénk, rikító színkavalkádot, és szeretnék felpezsdíteni az unalmas, egyszínű vezérlőik kinézetét.

Az Xbox Design Labs egyébként nemrég indult újra egy több hónapos kihagyás után, ami annak volt köszönhető, hogy megjelent az új Series X kontroller a piacon. Bár kissé döcögősen rajtolt el a folyamat, mégis abban bíznak a Microsoftnál, hogy sikerül finomhangolni a tervezési és rendelési procedúrán, megkönnyítve ezzel a rajongók dolgát.