Fantasztikus Xbox-exkluzív címet jelentett be a Microsoft

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. június 12. - 23:37

A retró érzetet keltő sci-fi kooperatív shooter, a The Anacrusis az Xbox Game Pass könyvtárához csatlakozhat hamarosan.

A Stray Bombay fejlesztői stúdió alkotása hasonló lesz, mint például a horrorjátékok klasszikusának számító Left 4 Dead, azzal a különbséggel, hogy a világűrben küzdhetünk meg a szörnyekkel és univerzumbéli teremtményekkel.

A The Anacrusis Xbox-exkluzív game-ként válik elérhetővé, bár Game Pass előfizetés esetén nemcsak Xbox One, Xbox Series X, illetve Xbox Series S konzolokon, hanem PC-n egyaránt kipróbálhatjuk.

Chet Faliszek, a Stray Bombay alapítója és igazgatója elmondta, a Valve-nál eltöltött évei alatt inspirálódott, ahol rengeteg ötlettel gyarapodott, végül elhatározta, hogy egy játékká gyúrja össze az ideáit.

A Summer Games Fest 2021 esemény keretében került ki a világhálóra az új game első ízelítője, amelyen a játékmenetről láthatunk különféle jeleneteket. Az FPS kifejezetten csábító lehet azok számára, akik szeretik az önfeledt lövöldözéseket, és nem riadnak vissza a horrorelemektől sem.

Az Xbox Game Pass előfizetőinek mindenképpen javasoljuk, tegyenek egy próbát a The Anacrusisszal, hiszen még ha nem is egy AAA címről beszélünk, mégis rengeteg munkát öltek a fejlesztők a játékba, ami meg is látszódik a terméken.