Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Mindössze 300 forintba kerül három hónap Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. május 14. - 04:29

Bődületes akcióval állt elő a redmondi techóriás gaming részlege, a játékosok Netflixének is nevezett szolgáltatásra ugyanis három hónap erejéig potom 300 forintért fizethetünk elő.

Azok, akik még egyszer sem próbálták ki a Game Pass Ultimate csomagot, jobb időben nem is tehetik meg, hiszen az Xbox legújabb akciójának köszönhetően most nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három hónapot kínálnak mindössze 300 forintért cserébe.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tarthat az előfizetői szolgáltatás kiárusítása, így jobban tesszük, ha minél hamarabb behúzzuk ezt a fantasztikus ajánlatot, így egészen nyár végéig rengeteg videójátékot próbálhatunk ki a Game Pass több mint száz alkotással rendelkező könyvtárából.

Az alapcsomag egyébként 4 150 forintba kerül havonta, így ha augusztus után is folytatnánk az előfizetést, akkor ennyiért továbbra is kiélvezhetjük az AAA és indie címek nyújtotta élvezeteket.

Nemrég olyan játékok kerültek be Game Pass Ultimate-be, mint például a FIFA 21, a Psychonauts, a Red Dead Online és a Steep, rajtuk kívül pedig rengeteg más műfajba sorolható remekművet tölthetünk le és telepíthetünk konzolunkra vagy PC-nkre szinte ingyen.

Ha nem szeretnénk lemaradni a nem mindennapi akcióról, akkor erre a linkre kattintva ellátogathatunk az Xbox hivatalos weboldalára, ahonnan megrendelhetjük a csomagot.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.