Ezeket a fantasztikus játékokat ingyen szerezheted meg, ha van Xbox Live Goldod vagy Game Pass Ultimate-ed!

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. április 27. - 10:53

A Microsoft ismét kitett magáért, és nem egy, nem kettő, és nem is három, hanem egyenesen négy pazar címet pakolt hozzá a Game Pass Ultimate és az Xbox Live Gold előfizetőinek alapcsomagjához.

Az első ingyenes game az Armello lesz, ami lényegében egy virtuális társasjáték. Karakterünk fő célja, hogy Armello vezetőjévé váljon, feladata azonban korántsem egyszerű, hiszen megannyi csatát kell megvívnia ellenfeleivel, miközben teljesítenie kell a kihívásokat.

Örülhetnek a Doomhoz hasonló gyilkolós-lövöldözős, ördögi játékok szerelmesei is, hiszen a Dungeons 3 révén egészen biztosan hosszú órákat tölthetnek majd el a szó szerint pokoli szörnyetegek lekaszabolásával, melyet nemcsak egyedül, hanem kooperatív módban barátaikkal is elvégezhetnek.

A 2008-as Lego Batman szintén ingyen telepíthetővé válik az előfizetők számára. A sokak által kedvelt, méltán népszerű szuperhős legós változata az eredeti képregényekhez és filmekhez hasonlóan Riddlerrel és Jokerrel ütközhet meg, ám sokkal konszolidáltabb, gyermekibb módon, amit felnőttek és gyerekek egyaránt kiélvezhetnek.

Végül, de nem utolsó sorban, az építgetős stratégiai-politikai szimulátorok klasszikusát, a Tropico 4-et is megkapjuk, melynek főszereplője, El Presidente bőrébe bújhatunk, és megépíthetjük saját trópusi paradicsomunkat, ahol mi leszünk a diktátorok, akik uralhatják a környéket és dönthetnek az emberek életéről.

Az Armello május 1. és 31. között, a Dungeons 3 május 16. és június 15. között, a Lego Batman május 1. és 15. között, míg a Tropico 4 május 16. és 31. között válik elérhetővé az Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetőinek.