Újból egy indie játék került a Steam eladási listájának élére

Hazelight Studios
not image

Kulcsár Péter

2021. április 22. - 15:47

Az elmúlt négy hétben először hódította meg a trón legfelsőbb fokát a Hazelight Studios játéka, amelyet több Twitch-streamer is előszeretettel játszott.

Az It Takes Two kooperatív akcíó-kalandjáték az egyik legjobban értékelt game-nek számít, amelyet 2021-ben piacra dobtak. A sokak által kedvelt humoros játék sikerét mi sem mutathatja jobban, mint az a tény, hogy alig egy hónap leforgása alatt letaszította a Steam eladási listájának éléről az Outriderst.

Az e heti rangsorban jelentősen visszaesett az Outriders, mint ahogyan a Halo: The Master Chief Collectionnel és a Horizon Zero Dawnnal is ugyanez történt, mivel lezáródott a nagy hétvégi vásár.

A Stellaris Nemesis ezzel szemben megőrizte második helyét, miközben a Sea of Thieves, a Valheim és az It Takes Two előrelépett, utóbbi toronymagasan vezeti az értékesítéseket, amelyben nagy szerepet játszott az is, hogy a streamerek is előreszeretettel vették elő a Hazelight Studios alkotását.

Nehéz dolga lesz azonban megőriznie a game-nek a vezető pozíciót, hiszen április 23-án jelenik meg a Nier Replicant, mint ahogyan a motoros szimulátorok királyának tartott MotoGP 21 is, ezáltal nem lennénk meglepve, ha visszacsúszna a dobogó alsóbb fokaira a nagy becsben tartott mű.