Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Weisz Fanni egy végtelenül vonzó fotóval kívánt szép napot

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Weisz Fanni igazán odafigyel a követőire, és továbbra is rendkívül aktív a közösségi oldalán, ahol sokan követik.

Weisz Fanni aktivitását is jól jelzi, hogy eddig összesen több mint 3 640 bejegyzést osztott meg az Instagram oldalán, ami nem kevés. Ugyanakkor más emberektől eltérően Fanni tartalmai nem monotonok, máskülönben nem lenne ennyi követője.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Amikor valakinek lassan már 235 ezer követője van, miközben a posztjait sokan figyelik és like-olják, abszolúte azt jelenti, hogy érdekes a karaktere. Ezt Fanni esetében enélkül tudhattuk, mert valóban színes egyéniségről van szó.

Fanni az egyik legfittebb sztárnak is mondhatja magát, és nem ritkák tőle a vonzóbb fotók. Elvégre most fiatal, fontos, hogy egy nő ebben a korszakban is kihozza magából a maximumot, és önmagát adja.

Olyan világot élünk, amikor túlságosan is meg akarunk felelni, és ez a nőkre még inkább igaz a velük szemben elvárt dolgok miatt. Sokkal fontosabb ennél, hogy önmagunk legyünk, és ha mindez sikerül, túl nagy baj nem érhet bennünket odabent.

Fanni igazán figyel a követőire, ezúttal egy igen látványos fotóval kívánt szép napot a közösségének, akik gyorsan reagáltak is a posztra. Mint azt láthatjuk, a modellnek különösen jól áll, ha mosolyog és boldog.