Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

A gyönyörű Weisz Fanni megmutatta, milyen amikor komoly és vidám

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Weisz Fanniról nem lehet rossz fotókat készíteni, aki többek között tökéletes mosollyal is rendelkezik, mint azt látni fogjátok.

Az ember életében mindig vannak és lesznek is nehéz időszakok. Ez egyszerűen kikerülhetetlen, és a legtöbb esetben nem a pénz hiánya okozza ezt, még akkor is, ha a többség erre adná le elsőként a tippjét.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Messze más problémákkal találják szembe magukat az emberek, akik sokkal több alkalommal szomorúak a magánéletük miatt, például, ha egy rossz kapcsolatban élnek, vagy nem találják azt a személyt, akire igazán vágynának.

Odabent mi vagyunk azok, akik egy olyan világot alakíthatnak ki, mely ellenáll minden éles fájdalomnak. Vannak fájdalmak, amiket meg kell élnünk, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, őszintén mondhatjuk, az esetek többségében teljesen feleslegesen vagyunk boldogtalanok.

A boldogságot mi magunk alakítjuk, és egy nap alatt is többet tehetünk a boldogságunkért, mintha csak évekig sodródunk az árral. A tudatosság és a természetesség rendkívül fontos, miközben a hírességek által is gyűjthetünk pozitív energiákat.

Weisz Fanni például sokszor mutatja a vidám arcát, ugyanakkor tud nagyon komoly is lenni. Az ő esetében még ilyenkor is vonzó, de egyvalami biztos, úgy döntött, hogy 2023-nak boldogan vág neki, és kívánjuk, hogy tartsa is meg ezt.

Még több bulvár: Rátkai Mimi szuper-elegánsan mutatta meg magát