Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Gusztustalanságokkal öntötték le VV Mercit, aki közben kérdésekre válaszolt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 10:30

Nem ez volt élete legjobb napja VV Mercinek, akit valamilyen gusztustalan folyadékkal öntöttek le, még Sebestyén Balázs és Vadon Jani sem tudta, mi az.

VV Merci továbbra is versenyben van a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának bajnoki címééért. Mivel egy közkedvelt játékosról van szó, aki nem mellesleg erős is, jó esélyei lehetnek a végső győzelemre.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Legutóbb Kocsis Tibónak kellett távoznia, amin meglepődtek, mert a nézők közül sokan azt várták, csak később esik ki. Tibó is meglepődhetett, akárcsak a társai, de mennie kellett, és már nincs játékban.

Minden nap kiesik valaki, hamarosan véget ér a nagy dzsungeles kaland, és érdekes lesz látni, ki marad állva a végén. Mercit megint kiválasztották egy feladatra, ami néhol gusztustalannak tűnt a testére öntött folyadék miatt.

Kérdésekre kellett közben válaszolnia, és nem meglepő módon a kultúra is szóba került. Néhol például egy verset kellett folytatnia, de a tudományos kérdések sem kerülték el, amik feladták neki a leckét.

Rengeteg édesanya írt Berki Mazsinak, belőle merítkeznek és motiválja őket

Időközben újabb gusztustalansággal öntötték le a testét, amitől nem esett pánikba, inkább azon volt, hogy jobban teljesítsen, mert becsúszott rossz válasz. Addig egészen közelről egy láma figyelte őt, bár tőle sem tartott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.