Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Váratlan név hagyta el a dzsungelt, nem folytathatja

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 06:09

A Celeb vagyok, ments ki innen! mezőnyét is nagyon meglepte a döntés, ami egyúttal azt is jelenteni, hogy még kevesebben vannak a kolumbiai táborban.

Egyre csak fogyatkozik a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának mezőnye. Olyannyira felgyorsultak az események, hogy már napi szinten vannak távozók, akik nem folytathatják tovább a játékot.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Janicsák Veca az elsők között esett ki, miután ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. Komoly meglepetés volt, akárcsak Zámbó Krisztián hirtelen távozása, miután úgy döntött, hogy feladja a játékot.

Szóval igen, zajlanak az események, és rövidesen arra is fény derül, ki lesz a dzsungel királya vagy királynője. Addig még vár pár kemény feladat a celebekre, ugyanakkor annyi könnyedség lehet bennük, hogy már kevés van hátra.

Mivel naponta kiesik valaki, mindenki közelebb láthatja maga előtt a célt, és senki sincs biztonságban. Jól mutatja ezt az is, hogy legutóbb egy nagyon népszerű versenyző esett ki a játékból.

Rácz Jenő felesége szép csendben csúcsformába lendül

A legkevesebb voksot Tibó kapta, amin sokan meglepődtek, Curtis sem gondolta volna, hogy ez így alakul. Márpedig a híres énekesnek kellett mennie, aki röviddel ezután már a táboron kívül volt, addig a többiek azon tanakodtak, hogy történhetett ez meg.