Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

A Vodafone jelenti, ismét zavartalanul működnek a mobilszolgáltatások

A Telekom után a Vodafone is reagált, és bejelentette, hogy időközben a szakemberek javították a hibát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gilles Lambert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan jelezték, hogy valami nagyon nem stimmel a Vodafone és a Telekom hálózatával Magyarországon. Számos területről, településről érkezett hibabejelentés, de akkor már javában dolgozhattak a szakemberek a hiba elhárítását. A Telekom megerősítette a problémát, most pedig a Vodafone reagált, és megtudhattuk, pontosan mi okozta a fennakadást

„Sziasztok! Január 2-án rövid ideig fennakadást tapasztalhattatok a mobilszolgáltatások elérhetőségével kapcsolatban. A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, amely ideiglenesen befolyásolta a szolgáltatások elérhetőségét. Munkatársaink javították is a gondot, így a mobilszolgáltatások ismételten zavartalanul működnek!” – olvasható a Vodafone Hungary hivatalos Facebook oldalán.

„Ennek ellenére előfordulhat, hogy néhány mobilkészülék továbbra sem csatlakozik automatikusan a hálózathoz. Ha ezt tapasztalnád, javasoljuk, hogy egyszerűen indítsd újra a készüléked, vagy válts repülőgép üzemmódra, majd térj vissza az eredeti állapotba, amely megoldást jelent. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!”