Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely miniszterelnök akar lenni

Vitézy Dávid szerint az, amit Karácsony Gergely csinál a kormánnyal, káros, kezdve az Orbán Viktorról tett megjegyzéseivel.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely és a kormány között egészen minimális az együttműködés Budapesten, ami jelentős károkat jelent a budapestieknek. Sokan Karácsonyt teszik felelőssé ezért, mert olyan stílust vett fel a DK által, ami megengedhetetlen, és gyakorlatilag kizárja azt a lehetőséget, hogy érdemben együtt tudjon dolgozni a Fidesszel.

Szentkirály Alexandra szerint Karácsony semmit nem csinált főpolgármesterként, ráadásul nem ő, hanem Gyurcsány Ferenc irányít. Vitézy Dávid, a másik nagy esélyes, aki számít Magyar Péter híveinek szavazataira a hétvégén, szintén élesen kritizálja azt, ahogyan Karácsony kommunikál a kormánnyal. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ha őt választják meg, akkor sem biztos, hogy megnyílnának a pénzcsapok a Karmelitában, viszont teljesen más stílusban kommunikálna a kormánnyal, mert amit jelenleg Karácsony csinál, az minden lehetőséget kizár. „Nem állítom, hogy a megválasztásommal megnyílnának a pénzcsapok a Karmelitában. De nagyon más a helyzetem. Karácsony Gergely olyan stílusban kommunikál a kormányról, ami kizár bármiféle együttműködést.” – mondta a Népszavának Vitézy.

Azt is megjegyezte, hogyan hívja Orbán Viktor miniszterelnököt Karácsony, miközben szerinte már a 2026-is miniszterelnök-jelöltségre készül, mint tette azt 2022-ben, amikor végül a csúfos vereséget szenvedett Márki-Zay Péternek adták át a lehetőséget. „Egyfajta ellenzéki vezérpozíciót vett fel, „őszalonnaságának” hívja a miniszterelnököt a Facebookon, már a 2026-os miniszterelnök-jelöltségre készül.”

„Radikális különbség van közöttünk az uniós forrásokat illetően is. Dobrev Klárával közösen hajszolják az uniós jogállamisági eljárások folytatását, ami láthatóan semmivel sem vitte közelebb Magyarországot a demokratikusabb működéshez, miközben ezen eljárások miatt hatalmas összegektől esik el Budapest. Ez egy kudarc.”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.