Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Szentkirályi Alexandra szerint még mindig a Fidesz a legerősebb

A Fidesz főpolgármester-jelöltje nagyon bízik benne, hogy hamarosan leváltják Karácsony Gergelyt, és azzal együtt Gyurcsány Ferencet is Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ha már Gyurcsány Ferenc, tegyünk említést a legutóbbi interjújáról, amiben Magyar Péterről is beszélt. Gyurcsánynak időre volt szüksége ahhoz, hogy lássa, hol is áll Magyar, és egyúttal tagadta, hogy a DK együttműködne a Fidesszel. Szentkirályi Alexandra pedig csak vele lett volna hajlandó vitázni, mert úgy érzi, Gyurcsány Ferenc irányítja Budapestet, Karácsony Gergely pedig egy báb.

„Karácsony Gergely egyszer már megkapta a bizalmat a budapestiektől, de ezzel visszaélt, becsapta a választóit. Éppen ezért itt az ideje annak, hogy lecseréljük a régi, Gyurcsány Ferenc által feltett lemezt, és kidobjuk a szemétbe, ahova való. Ehhez le kell váltani Karácsony Gergelyt! Szerénységgel, de kellő önbizalommal kell nekifutni ennek a választásnak.” – fogalmazott a Fidesz jelöltje a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Szerinte a Fidesz politikai közösségénél nincs erősebb, és ez nemcsak vidéken van így, hanem Budapesten is. „A mi politikai közösségünk a legerősebb és legnagyobb, nemcsak Magyarországon, hanem itt, Budapesten is. Ha ez a politikai közösség egy irányba szavaz, akkor teljesen reális a lehetőség, hogy Karácsony Gergelyéket végre elküldjük. Viszont ahhoz, hogy ez a változás megtörténjen Budapesten, mindenkire szükség van.”

Mindenkit arra biztat, hogy menjen el szavazni a hétvégén, mert csak így lehet leváltani Karácsonyt, akinek hamarosan megszűnhet a hatalma, ha a választók úgy döntenek, nincs rá szükség többé. „Mindenkit arra biztatok, hogy június 9-én menjen el szavazni, mert fejben nem lehet leváltani Karácsony Gergelyt. Egyetlen erőteljes fegyver van a kezünkben, ez pedig az a toll, amellyel a jó helyre húzhatjuk az X-et.”

Karácsony távozásával Gyurcsány is kikerülhet a körből, ami a Fidesz számára i s megkönnyítené a munkát. „Bízom benne, hogy az a Gyurcsány-mentes, közlekedhető, tiszta, rendezett város, amelyet én a budapestieknek ígérek, lesz annyira vonzó ajánlat, hogy Gyurcsány helytartója helyett rám bízzák a főváros vezetését.”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.