Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Gyurcsány Ferenc nem tartja jó választásnak Magyar Pétert

Gyurcsány Ferenc az emberek helyében nem szavazna a Tisza Pártra Magyar Péter miatt, mert amit képvisel, szerinte az nem helyes.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Dobrev Klára, a DK vezetője nemrég arról beszélt, miért nem tudja azokat a tömegeket hozni a pártjuk, mint amit Magyar Péter könnyedén. Ezzel együtt egyértelművé tette, készek megvédeni magukat Magyarral szemben, mert úgy érzik, súlyos támadásokat intéz ellenük, amit semmiképpen nem akarnak hagyni.

Ahogyan Gyurcsány Ferenc fogalmazott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, vannak olyan választók, akik más megoldásokat keresnek, és csak azt tudják, mivel nem értenek egyet, majd a sok nem összeadódik, amiből egy valóban számottevő tömeg lesz. Amit Magyar Péter képvisel, azzal a DK-nál nem értenek egyet. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Gyurcsány kijelentette, Magyar alapállítása sem igaz, hogy van valami titkos együttműködés a Fidesz és a DK között. Megértették, hogy Magyar ellenfele annak a gondolatnak, amit a DK képvisel, és rossz választásnak nevezte a Tisza Pártot.

Elismeri, biztosan elköltöttek 15-20 millió forintot a Magyar Pétert érintő ügyekre a hirdetésekkel, majd megjegyezte, ez sehol nincs ahhoz képest, mint amennyit a másik oldalon fordítanak hasonló célra. Szerinte soha nem mondtak olyat Magyarról, ami ne lenne igaz, amit ő nem mondott volna magáról korábban.

„Mi ezt felhangosítottuk, hogy hallják meg az emberek, ki ő.” Hozzátette, arra is nagyon figyelnek, hogy igaztalan állításokat ne tegyenek a Tisza Párt vezetőjéről. Szerinte Magyarral megérkezett egy új szereplő, akit el kellett helyezniük a politikai térképen. Gyurcsány azt is mondja, a leghitelesebb párt a DK, nem más, kezdve az érvényességgel és a hitelességgel. Kifejtette, nem taktikázik, csak elmondja a véleményét, többek között Magyar Péterről is.