Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Dobrev elmondta, miért vannak sokkal többen Magyar Péter eseményein, mint a DK esetében

Dobrev Klára megosztotta a saját verzióját arról, miért is vannak sokkal kevesebben a DK rendezvényein, mint Magya Péter eseményein a Tisza Párttal.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc számára is nyilvánvalóvá válhatott, amíg Magyar Péter marad a Tisza Párt vezetője, soha, semmilyen formában nem működhetnek együtt. Magyar kényesen figyel arra, hogy a legkisebb mértékben se mossák őket Gyurcsány nevével, és szerinte a DK nem lesz alkalmas arra, hogy kormányt váltson.

Dobrev, akit nem érdekeli a Tisza Párt támogatottsága, a Partizánnak adott interjújában azt üzente az emberek, ne szavazzanak olyan politikusokra, akik állandóan mást mondanak, mert szerinte ezeknek az embereknek nincs rend a fejükben, így országot sem tudnának vezetni. Neveket nem említett, ugyanakkor egyértelműen érezhető volt rajta, hogy Magyar Pétert szintén ezen emberek közé sorolhatja. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az viszont nyilvánvaló, hogy a baloldalról a Tisza Párt messze több embert képes megmozgatni, akár a DK-hoz képest is, a töredékét nem tudják hozni. Ennek kapcsán említette meg Dobrev, hogy a Tisza Párt eseményein rengeteg DK-s szimpatizáns is képviselteti magát, bár számokat nem mondott.

Azzal magyarázta a két párt közötti lévő óriási különbséget a tömegeket illetően, hogy a DK soha nem a nagy tüntetésekre koncentrált. Hozzátette, ne a tömegből mérjék le egy politikus teljesítményét, helyette inkább mindenki várja meg a választást, ami már csak pár nap, és minden kiderül.

Megemlítette, a politika nem valóság show, hanem maga a tartalom, és szerinte az a lényeg, hogy milyen kormánya lesz az országa, amin emberéletek múlnak, hogy kiket is jelölnek képviselőnek. Ismét megemlítette, nem lát visszaesést a DK részéről, hiába a hatalmas zuhanások a közvélemény-kutatások alapján, mert nem ezt tapasztalja, amikor odakint van az eseményeken.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.