Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Szentkirályi Alexandra: Zavarjuk el a Gyurcsány-Karácsony párost

Szentkirályi Alexandra változásra hívta fel az emberek figyelmét, annak szükségességére, bízván abban, hogy megadják neki a lehetőséget.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nemrég a háború kapcsán üzent Budapestről, és arról, hogy mennyire kártékonyak a háborúpárti emberek. Sokat látnak belőlük a magyar politikusok közül, és a Fidesz általában nevükön nevezik őket, akik emiatt már nem egy nyilatkozatot tettek a sajtóban.

Többek között Gyurcsány Ferenc is közéjük tartozik a Fidesz szerint, amit a volt miniszterelnök kategorikusan tagad. Gyurcsány már két oldalt támad, láthatóan zavarja Magyar Péter jelenléte, aki Dobrev Klára szerint karaktergyilkosságokat követ el, többek között velük, a DK közösségével szemben is. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Amíg a DK Magyarral hadakozik, Szentkirályi azon dolgozik, hogy leváltassa Karácsony Gergelyt. Vitézy Dávid a másik fő esélyes, és már nem kell sokat várnunk arra a pillanatra, hogy kiderüljön, hogyan szavaznak az emberek. A közvélemény-kutatások szerint még mindig Karácsony vezet, hiába a forgalmi káosz Budapesten, és a rossz köztisztaság.

„Zavarjuk el a Gyurcsány-Karácsony párost a Városházáról és kezdjünk el végre dolgozni Budapestért! Ahogy Budapesttel sem, úgy a kerületekkel sem foglalkoztak Karácsonyék.” – fejezte ki nemtetszését Szentkirályi Alexandra, aki szerint Karácsony semmit nem csinált az elmúlt több mint 4 évben.

Hozzátette, ahelyett, hogy pénzzel tömnék Gyurcsány embereit, takarítsák ki a várost közösen, újítsák fel a utakat, és tegyenek végre rendet. „Gyurcsány embereinek a kitömése helyett takarítsuk ki a várost, újítsuk fel az utakat és tegyünk rendet! Váltsuk le Karácsonyt!”