Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely megnyugodhat

Megnyugodhat, mert telesülnek a kért garanciák, amik által levezénylik a főpolgármesteri szavazásra beérkezett voksol újraszámlálását.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Időközben megerősítették, pénteken derül ki, ki lesz Budapest főpolgármestere, és rövidesen megkezdik a teljes szavazatmennyiség újraszámlálását. Röviddel azelőtt Karácsony Gergely ismertette azokat a garanciákat, amikhez ragaszkodik, máskülönben választási csalásra fog gyanakodni.

Vitézy Dávid ugyancsak bejelentette azokat a garanciákat, melyek szerinte szükségesek a folyamat végrehajtásához. Mivel egészen minimális közöttük a különbség, még az is elképzelhető, hogy Vitézy fordít, és ő lesz Budapest vezetője, nem pedig Karácsony, aki korábban már nyugodtnak tűnt, de most ismét van miért izgulnia. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„A Nemzeti Választási Bizottság eldöntötte a főpolgármesteri szavazatok újraszámlálásának menetrendjét. Erre a következő három napban, keddtől csütörtökig a kerületi polgármesteri hivatalokban kerül sor. Az urnák felnyitásától az újraszámlálás befejeztéig az NVB delegáltak, a sajtó képviselői, valamint a főpolgármester-jelöltek és az EBESZ megfigyelői is jelen lehetnek.” – írta Vitézy Dávid a legújabb posztjában a Facebook oldalán.

Vitézy szerint nemcsak ő, hanem Karácsony is elégedett lehet, mert megkapták azokat a garanciákat, amik által minden kétséget kizáróan olyan eredmény születhet, mely után megnyugodhatnak a választók.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Ezáltal mind a Karácsony Gergely által, mind az általam ma megfogalmazott garanciális feltételek teljesülnek – ezt bizonyítja, hogy mind az engem támogató LMP, mind a Karácsony Gergelyt támogató DK, MSZP és Momentum által delegált NVB-tagok is megszavazták a lebonyolítás rendjéről szóló NVB-határozatot.”

Vitézy Dávid kiemelte, bízik abban, hogy a garanciák mentén fog történni a folyamat, és egy mindenki számára megnyugtató mederben zajlik le az újraszámlálás, ami hatalmas munkának ígérkezik.

„A döntés értelmében mindhárom főpolgármester-jelölt delegálhat megfigyelőt a párhuzamosan zajló újraszámlálásokra az összes kerületbe, akik a teljes folyamatot nyomon követhetik. Ezzel a lehetőséggel minden kerületben élni fogok. Bízom benne, hogy az újraszámlálás az NVB által elfogadott garanciák mentén, mindenki számára megnyugtató rendben zajlik majd le.”

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.