Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Videón Árpa Attila és Pintér Tenya nagy bokszmeccse a Sztárboxból

Árpa Attila és Pintér Tenya is összecsapott egymással, ami egy remek mérkőzést hozott Árpa győzelmével.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárbox döntős mezőnye összeállt, hamarosan kiderül, kik az új bajnokok. A férfiak között két kategóriában rendeznek döntőt, míg a nőknél csak egyben, de az is nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Dobos Evelin és Nyári Dia nagyot bokszoltak vasárnap este, nehéz volt tudni, ki lehet a befutó. Előzetesen Diát tartották esélyesebbnek, és a mérkőzés képe alapján arra tippeltünk volna, hogy ő a döntős. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Végül a pontozóbírók Evelint hozták ki győztesnek, aki Berki Mazsival fog bokszolni a fináléban. Nem lesz egyszerű dolga Mazsi ellen, aki lábmunkában is nagyon erős, nem beszélve a hosszú kezeiről, toronymagas favorit.

A férfiaknál nehézsúlyban Árpa Attila és Pintér Tenya bokszoltak a döntőért. Mindketten 100 kilogramm felett mérlegeltek, és hasonló ütőerővel rendelkeznek, ami kapcsán azt gondolhattuk, KO lesz a vége.

A kiütés ugyan elmaradt, mind a négy menet kemény volt, bár a végén már mindkét színész alig állt a lábán. Kemény találkozó volt, és Árpa teljesen megérdemelten juthatott be az utolsó körbe Brasch Bence ellen.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.