Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Árpa Attila legyőzte Pintér Tenyát a Sztárbox elődöntőjében

Árpa Attila és Pintér Tenya is egymásnak feszült a Sztárbox elődöntőjében.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboxot megelőzően Árpa Attila mondott pár szót arról, mire számít Pintér Tenya ellen, aki az első bokszmeccsén inkább csapkodott, mint bokszolt. Természetesen Brasch Bence is szóba került, aki a bokszmúltja miatt is komoly esélyese a viadalnak.

Közvetlen Attila és Tenya meccse előtt a lányok küzdöttek meg egymással. Nem is akármilyen meccs volt ez, és noha sokan Nyári Diát tartották esélyesnek, végül Dobos Evelin jutott be a döntőbe. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ez azt is jelenti, hogy Berki Mazsi ellenfele lesz Evelin a döntőben. Abszolúte Mazsi a fő esélyes, de egy bokszmeccsen bármi megtörténhet, és ezzel mindkét félnek tisztában kell lennie.

Elmaradt a kiütés

Kemény volt az első menet, mindketten sokkal megfontoltabban bokszoltak, mint azelőtt. Egy-két ütés félelmetesen erős volt, Tenya hamar a levegőért kapkodott, pedig most más taktikával bokszolt.

A második menetben sokkal fáradtabb volt Tenya, Attila ezt pontosan látta, az ütéseiben látszott, nem kegyelmezett neki túlságosan. A harmadik menetet biztosan Árpa nyerte, már csak amiatt is, mert az erejével elkészült Tenyára rá kellett számolnia, a fogvédője is kiesett.

Az utolsó menetre mindketten nagyon elfáradtak, alig álltak a lábukon, úgy érezhették, soha nem lesz vége. A pontozóbírók végül úgy döntöttek, Árpa Attila a győztes, amivel bejutott a döntőbe.