Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Árpa Attila: Brasch Bence 7 éve bokszol, én 7 hónapja

Árpa Attila szerint egyértelmű, ki lenne az esélyesebb a Sztárbox döntőjében, ha Brasch Bencével csapna össze.

Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox új évada a következő hétvégén véget ér a döntőkkel, de előtte még pár elődöntős mérkőzés. Istenes Bence és Rácz Jenő egy héttel ezelőtt csaptak össze, majd a balhét követően kibékültek.

Békülés ide vagy oda, Bence visszavágót szeretne, ami akár még meg is valósulhat. Egyelőre azonban Jenő a döntőre készül, míg Árpa Attila az elődöntőjére Pintény Tenya ellen, akitől másfajta bokszot vár, mint az első meccsén. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az rtl.hu megkérdezte Árpát, ha ő nyerné az elődöntős párbajt, és Brasch Bence lesz az ellenfele, mit gondola, mert korábban azt mondta, nem szívesen kerülne vele szembe. Ez már csak amiatt is így van, mert Bence messze fiatalabb, ráadásul régóta bokszol, ami komoly előny.

„Még korai erről beszélni, mert most Tenyára koncentrálok. Bence 20 évvel fiatalabb nálam és 7 éve bokszol, én 7 hónapja. Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem fogok nyerni, hanem csak azt mutatja, hogy én vagyok ebben a párosításban az esélytelenebb.”

„Ebben az esetben viszont azért nagyon jó, mert ha megnézünk egy bokszfilmet, az mindig arról szól, hogy az esélytelen egyszer csak győzedelmeskedik. Úgyhogy majd ha a Bencével ringbe lépünk, ki fog derülni, hogy a csúf valóság győz-e vagy egy hollywoodi filmet látnak majd a nézők.”