Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Nyári Dia kiesett a Sztárboxból, Dobos Evelin bokszol a döntőben Berki Mazsi ellen

Nyári Dia és Dobos Evelin szintén egymásnak feszülhettek a Sztárbox elődöntőjében, amit sokan vártak.

Fotó: Instagram/Sztárbox
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox második elődöntős hétvége előtt Rácz Jenő és Istenes Bence békét kötöttek egymással. Megbeszélték a dolgokat, és úgy döntöttek, véget vetnek ennek a vitás helyzetnek, jobb a békesség.

Bence ettől függetlenül bízik benne, hogy lesz lehetősége egy visszavágóra, érdekelt lenne benne. Itt még sok a kérdőjel, addig Nyári Dia és Dobos Evelin meccse biztosan megrendezésre kerülhetett a női mezőnyből, és kiderült, ki lesz Berki Mazsi ellenfele a döntőben. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Dia és Evelin is nagyon határozottan lépett a ringbe, mindketten sokat fejlődtek az előző meccsük óta. Emiatt egy igen más mérkőzésre számíthattunk, ami akár döntőbe illő is lehetett volna.

Dia és Evelin rögtön egymásnak estek

A lányok nem vicceltek, rögtön egymásnak estek, csak úgy repkedtek a pofonok, mindenfajta nagy taktika nélkül. Rendkívül intenzív volt az első menet, egy pillanatra sem álltak le.

Dia a második menetre már kapcsolt, mert az első nem úgy sikerült, mint azt szerette volna. Ennek megfelelően igyekezett visszahozni az elvesztett pontokat, sokat most sem védekeztek.

A harmadik menet már inkább tűnt döntetlennek, viszont látszott, hogy kezdenek fáradni, még kevesebb energiát fordítottak a védekezésre. A negyedik és egyben utolsó menetet is végigütötték a lányok, fáradtság ide vagy oda, ez volt a legjobb, és Evelin nem kevés ütést vitt be az utolsó másodpercekben. Végül megosztott pontozással Dobos Eveliné lett a győzelem, így ő bokszol a döntőben Berki Mazsi ellen.