Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Videón, ahogy Palik Laci ráhozza a frászt Gelencsér Timire

Az Exatlon riporternője nem számított arra, hogy a műsorvezető ilyen közel lesz hozzá, amikor megfordul, amiből egy újabb vicces jelenet kerekedett.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy az Exatlon Hungary harmadik évada hozza a kötelezőt… Az első két évadot már most felülmúlta a drámai széria, ami tele van fordulatokkal, és még ki tudja, hogy mi várhat ránk a következő hetekben.

Palik László közölte Jankával, hogy számára idő előtt ért véget az Exatlon, mivel a betegsége miatt az orvosi stáb nem engedi őt tovább versenyezni. Egyenesen sokkoló volt mindezt hallani, különösen azok után, hogy nemrég Franciskának egy súlyos sérülés következményeként kellett elhagynia Dominikát. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Ezzel azonban távolról sem ért véget a nagy bejelentések napja, hiszen kiderült, hogy a bajnokok és a kihívók csapától összeálló magyar válogatott a világ legjobbjai, Mexikó ellen küzdhet meg csütörtökön és pénteken.

Szóval zajlanak az események Dominikán, és időről időre a stábtagok is összecsapnak egymással. Ennek kapcsán videóra vettek egy humoros jelenetet, ahogy Timi hátrálni kezdett a kamerának, és még csak nem is sejtette, hogy milyen közel lesz hozzá Laci.

Rég ijedt meg ennyire a híres modell, amiből természetesen nagy nevetés is lett. Továbbra is remek a hangulat, attól független, hogy mindenki sokat és keményen dolgozik, mivel egy hatalmas produkcióról van szó.