Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Videón Messi legutóbbi zseniális találata Miamiból

Nem ez volt Lionel Messi élete gólja, viszont abszolúte klasszisként oldotta meg a kérdést, más kérdés, hogy ez csak egy szépítésre volt elegendő.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen meglepő vereséget szenvedett az MLS-t vezető Inter Miami, mert az előzetes latolgatások szerint még egy döntetlen sem volt benne a pakliban az Atlanta United ellen, ráadásul hazai pályán. Messze jobban áll a bajnokságban Beckham csapata, több mint 20 hely választja el a két alakulatot.

Ennek ellenére 3-1-re nyert Miamiban az Atlanta, ami után joggal ült ki a döbbenet az emberek arcára, noha Messi, Suarez, Alba és Busquets is ott volt a kezdőben. Ugyan Messi szépíteni tudott a 62. percben, ez többre nem is volt elég, majd jött az újabb pofon, kicsivel több mint 10 perccel később. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Senki nem akart hinni a szemeinek, hogy a rendkívül rossz formát mutató ellenfél erre volt képes a bajnokság favoritja ellen, de úgy tűnik, az MLS-ben is lehetnek olyan váratlan események, mint például az angol bajnokságban, ahol egyik csapat sem érezheti biztonságban magát a másikkal szemben.

A góllövő listát Arango, a Real Salt Lake játékosa vezeti 13 góllal, míg Messi a sérülései ellenére is 12 gólnál jár. Továbbra is esélyes arra, hogy övé legyen a gólkirályi cím, míg az örök riválisa, Ronaldo egészen elképesztő rekorddal fejezte be a bajnokságot a szaúdi ligában, és még mindig döbbenetes tempóban termeli a gólokat.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.