Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,95 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,82 Ft
Bitcoin
65,681 $

Messi megint varázsolt, de vereség lett a vége

Ezúttal Messi zsenialitása is kevés volt ahhoz, hogy egyáltalán pontot szerezzen az Inter Miami hazai pályán az Atlanta United ellen.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre az eredményre a legkisebb mértékben sem lehet büszke az Inter Miami, miután hazai pályán szenvedtek sima vereséget az MLS-ben az Atlanta United ellen, ami nemigazán volt benne a pakliban, pláne azok után, hogy Messi, Suarez, Alba és Busquets is kezdett.

Többen gálát vártak, ami olyannyira elmaradt, hogy vereség lett a vége. Messi ugyan gólt lőtt, ez nem volt másra elég, mint a szépítésre, így ennek a találatnak nemigazán tudtak örülni az Inter Miami szurkolói, még akkor sem, ha bőven volt idő egy esetleges fordításra, ami nem történt meg. Soron kívül Újabb hangfelvétel látott napvilágot Karácsony Gergelyről

A 44. percig kellett várni az első gólra, amit a vendégek gyűjtöttek be Lobzhanidze révén, és ezzel még nehezebb helyzetbe kerültek a hazaiak. Messi a 62. percben villant a második félidőben, majd a 73. perben Thiare góljával gyakorlatilag minden eldőlt, és végül 3-1-re kikapott David Beckham csapata.

Ugyan még mindig vezetik a bajnokságot 34 ponttal, a Cincinnati 1 ponttal van mögött egy mérkőzéssel kevesebbet játszva. Érdekesség, hogy az Atlanta United annak ellenére tudott nyerni a világsztárokból is álló Inter Miami ellen, hogy a meccs előtt 13 pontot gyűjtöttek, és a mezőny végén állnak.