Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

Rövid időn belül újabb áldozat holtteste került elő, már a 28 éves fiatal nő testét is megtalálták a hatóságok.

...svg content...Fotó: A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói a Duna XIII. kerületi szakaszán, ahol egy balesetet szenvedett motorcsónak utasai után kutatnak 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy szerdán megtalálták a hatóságok az egyik nagyon fiatal áldozat holttestét, aki a verőcei hajóbalesetben hunyt el. Azóta új információk láttak napvilágot, és úgy tudni, a motorcsónak vezetője ittas volt a baleset idején, és nem a megfelelő módon közlekedett a vizet, mögötte a hét utasával, akik közül még mindig csak egy túlélőről tudni.

A szállodahajó kapitányát pedig őrizet alá helyezték, és a nyomozás során kiderült, hallotta a csattanást, de nem győződött meg arról, mi ment nekik, és mindenfajta lassítás, segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak. Ellenkező esetben talán több túlélője is lenne a tragédiának, ketten viszont azonnal meghaltak, bekerültek a szállodahajó alá, onnan nem lehetett kiút.

A rendőrség most arról számolt be, hogy megtalálták a negyedik áldozatot, egy 28 éves fiatal nő holttestlét Sződligetnél. „Most már a két testvér együtt van… Kollégáink fáradhatatlanul tovább keresik az áldozatokat. Haza fogjuk vinnünk őket! Nyugodj békében, Dia! Őszinte részvétünk a családnak, felfoghatatlan…” – írja a rendőrség.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.