Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Vasvári Vivien imádja a pocakját

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon szép várandós édesanya Vasvári Vivien, akinek még különlegesebben áll az áldott állapot, mely már a harmadik ilyen időszaka az életében.

Vasvári Vivien népszerűsége töretlen, sokan rajonganak érte a közösségi médiában. A több mint 1,2 milliós követőtábor is sokat elmond az Instagramon, miközben sorra osztja meg magáról a tartalmakat.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Vivien nagyon egyedi és különleges ruhákat viselt az esküvőjén, ami valóban álomszerű volt. A vendégek egészen közelről csodálhatták meg ezeket a tervezéseket, és természetesen a szülőkkel közösen is sok fotó készült.

Vivien élvezi a várandósság időszakát, van már benne tapasztalata, hiszen két gyermek édesanyja. A harmadik baba már úton van, hónapokon belül megszületik, aki egyúttal az első közös gyermeke lesz Viviennek és a férjének.

Vivi már Bodnár Vivienként éli az életét, amit még szoknia kell a követőknek, hiszen mindenki Vasvári Vivienként ismerhette meg. Ennél sokkal fontosabb, hogy a modell nagyon boldog, és kiegyensúlyozott életet él.

Csodálatos fotók készültek róla a virágtengerben, melyek ugyancsak szép emlékként maradnak meg a család életében. Egy nap igazán különleges lesz visszanéznie a születendő gyermeknek felnőttként, milyen volt, amikor még odabent növekedett.