Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Mióta itt jártál:

Csodálatosan néz ki Vasvári Vivien menyecske ruhája

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien szinte azonnal tudta, melyik az a darab, amit majd viselni szeretne az esküvője alatt, mely álomszerűre sikeredett.

Vasvári Vivien és párja összeházasodtak, igazi álomesküvőjük volt. Sok minden történt a nagy nap alatt, többek között egymásnak is énekeltek a házasok, amivel csak még különlegesebbé vált az esemény.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Sőt, Vivien férje külön produkcióval is készült, amire ugyancsak sokan voltak kíváncsiak. Megható pillanatok voltak ezek, melyeket sosem fognak feledni Viviék, és mindig különleges lesz visszanézni a felvételeket.

Vivien a menyecske ruháját is nagyon szerette, egy igazán különleges kollekció részeként választotta ki a hozzá leginkább illő darabot. Azt kell mondjuk, Vivi ezúttal is tökéletesen választott.

„#reklam | Az esküvő előtt nem tudtam, hogy hol nézzek menyecske ruhát, mert igazán különlegeset szerettem volna, de aztán eszembe is jutott elég gyorsan, hogy mindig szemeztem a @belavarizita_couture kollekcióival és így nekem is kötelező elmennem a Budapesti szalonba.” – írta a posztjában Vivi.

„Amit rajtam láttok csodálatos menyecske ruha, az első ruha volt, amire rámutattam, hogy MEGTALÁLTAM! Viszont rengeteg más csodálatos darab is volt, így mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el hozzájuk.”