Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Vasvári Vivien második menyasszonyi ruhája is hollywoodi volt

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy Berta ruháról beszélünk, mely ugyancsak az egyedi tervezések közé sorolható, és abszolúte meggyőzte Vasvári Vivient.

Vasvári Vivien a barátnőkkel közösen készült a nagy napra, mely igazán különleges volt. Természetesen a családtagok is ott voltak vele, ami által csak még különlegesebbé vált a nagy nap, mely alatt a boldog pár kimondta egymásnak a boldogító igent.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Vivien esküvője valóban álomba illő volt, és megadták a módját, többek között egymásnak is énekeltek. A ruhák, amiket Vivien viselt, káprázatosak voltak, igazi hollywoodi esküvőn érezhették magukat a vendégek.

„A második menyasszonyi ruhám egy elképesztő Berta ruha, ami szintén a @dioraszalon-ban megtalálható!” – írta a posztjában Vivien, aki nagyon elégedett volt a látvánnyal, és kényelmesen érezte magát a ruhában.

Egy igazi hercegnős darabról beszélünk, ami nem mellesleg elvarázsolja az embert, egyik pillanatról a másikra. „Ez egy igazi, hercegnős darab, aminek elképesztő csillogása már az első pillanatban elvarázsolt!”

„Ezek a csodálatos Berta ruhák itthon kizárólag a @dioraszalon-ban elérhetőek. Rengeteg egyedi, nőies, igazán kifinomult tervezésű fazon közül garantáltan megtaláljátok azt, ami számotokra az Igazi lesz!”