Clouds
21 Budapest
Dollár
368,21 Ft
Euró
394,18 Ft
Font
441,33 Ft
Bitcoin
23,064 $

Vasvári Vivien formája egyszerűen tökéletes

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tökéletes formában várja az ünnepeket az egykori sportoló, aki már nagyban hangol erre a különleges időszakra.

Vasvári Vivien számára az ünnepek egy ideje még különlegesebbek lehetnek, hogy édesanyává vált. Amikor az ember belép ezen a kapun, gyakorlatilag minden felülíródik, és egy új élet veszi kezdetét.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Soha nem lesz olyan, mint azelőtt, de erre nem negatívumként kell tekinteni, mert igazi áldás szülőnek lenni, minden kihívással együtt. Vivien kétgyermekes édesanyaként pontosan tudja, hogy ez mivel jár, kezdve a lemondásokkal.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy ne fordíthasson magára időt, mert ez is ugyanúgy fontos. Igyekezni kell megtalálni azokat az időréseket, amiken belül magunkra koncentrálhatunk, különösen édesanyaként.

Vivien nemcsak a genetikája miatt van fantasztikus formában, hiszen tesz is ezért. Sportol, helyesen táplálkozik, és boldog, ami ugyancsak hatással van a megjelenésére, mert ha odabent jól vagyunk, az előbb-utóbb odakint is meg fog látszani.

Nos, csak rá kell nézni Vivire, csodálatos formában van, rengetegen irigykednek rá. A karaktere legalább ennyire látványos, és már ő is megkezdte a hangolást az ünnepekre, a karácsonyi időszakra.

Még több bulvár: Geszler Dorottya őrületesen szexi tengerparti fotója Baliról