Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Varsányi Réka számára Alekosz már a múlt

Varsányi Réka semmilyen kapcsolatban nincs már Alekosszal, a múltat jelenti számára, ugyanakkor nem akar vele haragban lenni, és a legjobbakat kívánja neki.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Alekosz volt az Ázsia Expressz legutóbb évadának legnagyobb központi szereplője. Nem kevés nézőt vonzhatott a képernyő elé, és mivel majdnem a döntői jutott a társával, sokáig láthattuk a TV2 adásaiban. Hiába volt megosztó a karaktere, még mindig rendkívül szórakoztató, és körülötte mindig zajlik az élet.

Fergeteges napok voltak mögöttük, amikre az idők végezetéig emlékezni fognak. Ez volt az a műsor, amiben Alekosz exe, Varsányi Réka eldöntötte, hogy kilép a „speciális” kapcsolatukból, és szakított a ValóVilág győztesével, aki választás elé állította őt. Onnan már nem volt visszaút, és pár héttel ez ezelőtt Alekosz is azt mondta, lezárta a dolgot. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Réka élete sokat változott, nem kevés plusz kilótól szabadult meg, sokan követik az életét, felismerik odakint, gratulálnak neki. Az Ázsia Expressz által milliók ismerhették meg, és összességében a nézők kedvence volt. Ezzel már sokat nyert, illetve Kucsera Gábor barátságát, akivel mai napig nagyon jóban van.

A Mokkában tették fel a kérdést Rékának, miszerint Alekosz már valóban a múlté? „Igen.” – jött a határozott válasz, hozzátéve, teljesen lezárták egymást között a dolgokat. Sőt, arra is fény derült, hogy semmilyen kapcsolat nincs közöttük, mindketten más utakon járnak, így a „speciális bizalmi kapcsolat” gyakorlatilag valóban elveszett a múlt homályában.

Réka szerint történtek közöttük csúnya dolguk, de semmiképpen nem akar haragban lenni Alekosszal. „Valamilyen szinten azért figyelemmel kísérem, akármennyire is a múltam része, tehát kívánom neki, hogy megtalálja a boldogságát. Attól függetlenül, hogy történtek közöttünk csúnya dolgok, nem kell haraggal gondolnunk egymásra, és én ehhez ragaszkodok is.”