Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Fontos információt közölt a Ferencváros Varga Barnabás és Samy Mmaee állapotáról

Egyelőre egyik játékosára sem számíthat a Ferencváros, de bíznak benne, hogy hamarosan ez változni fog, mert szükség van rájuk.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi Varga Barnabás (b) és Ognjen Vranjes, a szerb csapat játékosa a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Cukaricki mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros is keményen készül, alapoznak a szezon második felére, mert hamarosan folytatódik a bajnokság és a Konferencia-ligában is pályára fognak lépni. Január közepe óta tartózkodik a csapat Spanyolországban, és már két edzőmérkőzést is játszottak. Csütörtökön egy ukrán és egy cseh ellenfél ellen folytathatják a felkészülést a meccsekkel.

A mérkőzéseken és az edzéseken sem vesz részt Samy Mmaee és Varga Barnabás, ami többeknek feltűnt. Noha Varga, aki decemberben visszatért egy hosszabb sérülést követően, jelenleg ismét nincs bevethető állapotban, ahogyan a csapattársa sem. Ezt követően adott ki hivatalos tájékoztatást a Ferencváros.

„Samy Mmaee és Varga Barnabás nem dolgozik együtt a csapattal, mert még a rehabilitációjukat végzik. Azonban nagyon reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak a többiekhez és utolérik magukat, hogy minél előbb ismét a pályán láthassuk őket” – idézte Hajnal Tamást a fradi.hu a hét elején a Ferencváros felkészülési időszakában.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.