Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Varga Barnabás szerint apai öröksége is hozzájárult klasszis teljesítményéhez

Négy góllal és egy gólpasszal járult hozzá az MTK elleni kieséses győzelemhez a Ferencváros klasszisa.

Budapest, 2024. február 6. A gólszerzõ Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencvárosi TC- MTK Budapest mérkõzésen a budapesti Gorupama Arénában 2024. február 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem mindennapi teljesítményt láthattak azok, akik kedden kilátogattak a Groupama Arénába, ahol a bajnokságban a Paksot üldöző Ferencváros az MTK-t fogadta. A vendégek öt gólt kaptak a címvédőtől, ebből négyet Varga Barnabás szerzett, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a nem mindennapi mérkőzésről.

„Mit is mondhatnék?! Mindenekelőtt köszönöm a társaknak, hogy segítettek, hiszen egyedül sosem tudsz nyerni, mindig kell hozzá a csapatmunka. Hosszú kihagyás után tértem vissza a pályára, az önbecsülésemnek nagyon jót tett, hogy ilyen jól sikerült a kedd esti mérkőzés” – mondta a lapnak, hozzátéve, hogy még mindig nincs tökéletes állapotban, vissza kell nyernie az erejét. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Varga négy góljából kettőt fejjel szerzett, mint elárulta, vélhetően családi örökség az ütemérzéke, édesapja fejjátéka pedig messze földön híres volt: „Nem ő volt a legmagasabb a csapatban, de hogy a ruganyossága neki volt a legjobb, az biztos. Ahhoz, hogy valaki jól fejeljen, nemcsak ruganyosság, hanem ütemérzék is kell. Nos, ezt alighanem édesapámtól örököltem” – fogalmazott Varga.

Az FTC csatára emlékei szerint nem szerzett még négy gólt egy találkozón, külön kiemelte, hogy óriási büszkeség számára, hogy a csapatkapitányi karszalagot is viselhette a mérkőzésen. Varga klasszis teljesítményét ráadásul Marco Rossi is a helyszínen látta, az EB-meghívó pedig gyakorlatilag borítékolható.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.