Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vajna Timi Miamiban, és olyan teste van…

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincs még egy olyan szexi nő futás közben, mint Vajna Timi, ez nem lehet kérdés, de miért is lepődünk meg, hiszen a magyar lányok klasszisok.

Sokan gondolnák azt, hogy elfogultak vagyunk, mert Magyarországon születtünk, ugyanakkor ha megnézzük a külföldiek véleményét, rendre arról szólnak a hírek, hogy valóban nálunk vannak a legjobb nők.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Pontosabban fogalmazva, a legnagyobb arányban Magyarországon lehetnek a legszebb és legvonzóbb nők. Különleges genetikát kaptak, és erre nagyon is büszkék vagyunk. Elég, ha csak megnézzük a divatszakmát, ahol találunk pár nagy nevet.

Nem kell túl messzire mennünk, mert ott van például Palvin Barbi, aki egyenesen világhírnevet szerzett magának és a legnagyobb márkák harcolnak érte. A közösségi médiában is rendkívül népszerű, sok millióan követik.

Szóval nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen országban kereshetünk párt, ahol sorra jönnek szembe velünk a szebbnél szebb nők. Timivel most nehéz lenne összefutnunk az utcán, mivel nagyon távol van.

Gáspár Evelinnél most telt be a pohár, ilyet még nem tett

Magyarország egyik leghíresebb és legcsinosabb nője pillanatnyilag Miamiban élvezi a napsütést, és amikor teheti, testmozgást is végez. Erről készített nemrég egy videót, amit ezen a linken keresztül érhettek el, de igyekezzetek, mert csak korlátozott ideig marad fent. Csodálatosan néz ki Timi, hibátlan a teste, csak így tovább!