Gáspár Evelinnél most telt be a pohár, ilyet még nem tett

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ennyire hosszan és ilyen mélységékben ezelőtt soha nem írt posztot a családja kapcsán, de most elérkezettnek látta az időt erre.

Gáspáréknál nagyon is zajlik az élet, de nem minden arany, ami fénylik, tehát vannak problémáik, amikre nem számítottak, többek között a család oldaláról is. A LifeTV-ben egyelőre ebből semmit nem látni, igyekeznek szórakoztatni, amiben különösen jók.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Nemrég például Virág és párja állt Győzike előtt, mert eltűnt a számlákra adott 260 ezer forint, miközben Gáspár Zsolti azt állítja, hogy Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét. Nehéz hetek ezek számukra, és Evelin úgy látta, ebből elég.

Az Instagram oldalán tett közzé egy hosszú és mély vallomást, amit természetesen édesapja is megosztott a Facebookon. Ennek teljes változatát olvashatjátok alul, amik Evelin szavai, mert már nagyon elege van.

„Az elmúlt hetekben a családomtól és botrányainktól hangos a sajtó. Szeretnék ennek véget venni, mert kikészültem, én is, és a szüleim is! Ezenfelül ez az egész átfordult a hitelességünk rontásába, becsületünk becsmérlésbe, amiben a pszichés beszámíthatóságunk is megkérdőjelezik.”

Exatlon-Dóri válasza Viktornak: „Úgy csináltál, mintha fogyatékos lennék”

„Én sosem tettem ki a szerelmi életem a nyilvánosságnak! Kezdődött az egész két hete, mikor az expárom nyilvánosan kitett kompromitáló fotókat és beszélgetésekből részleteket. Ezzel én nem akartam sosem “haknizni”, de mivel a kedves ismerősei és később ő is elküldte az újságoknak a képeket, így kénytelen voltam megvédeni magam!

„Részemről ez itt le is zárult. Megtettem a jogi lépéseket, de ugyebár kedves exem szeretne “celeb” lenni, a héten is felhívta a Borsot és nyilatkozott, ami számomra a vicckategória, hogy a hátamon próbál felmászni férfi létére…”

A másik, napok óta a tűzesetről és az ebből kerekedett sárdobálásról szól minden hírfolyam. A családom számára ez nagyon kellemetlen történés, azért tette ki édesanyám a Facebook oldalára, mivel a saját családtagunkat nem akartuk feljelenteni, de mivel ez egy elég komoly tett, szerettük volna, ha kicsit elgondolkozik, hiszen a helyszínen nem értük el, a hozzátartozói a helyszínen pedig mi kárunkon röhögtek…”

„Ugye volt egy beszélgetés Balázséknál, ahol mindkét fél megszólalt, de a két nyilatkozat szöges ellentmondásban állt. Én nem akarom az anyámat védeni, de nincs okom hazudni szimplán a megélt dolgokat tudom elmondani, de ugye a nagybátyám azt állítja “mi unatkozunk”, “nem dolgozunk”, “haknizunk állandóan a médiában” stb….”

„Unatkozunk, nem dolgozunk, de két hónapja minden nap forgatunk a családommal az Life Tv-nek. Ellenben vele, aki a Farm VIP forgatása óta lébecol. Haknizunk a Van életünk műsor promóciójával, ellenben vele, aki az oltásra való regisztrációval, az oltással, coviddal fekve az intenzíven szerepelget. Én nem szeretném, ha egy lapra vennék a nagybátyámat és az én családomat hitelesség és beszámíthatóság szintjén! Hiszen aki múlt hét elején még intenzíven feküdt coviddal hogyan gyújtogat a hét végén maszk nélkül?! Elhiszem, hogy a “hírnév” könnyen az ember fejébe száll és nehéz elviselni azt, amikor az ember a nagy rivaldából pihenőre kerül, de kell húzni egy egészséges határt mivel szerepel és mivel nem.”

Berki Mazsi sírva reagált, miután Krisztiánra letöltendő börtönt kértek a buszos ügy miatt (videóval)

„Nyilván, ha ő felelősséggel (nem) gyújtogat ,akkor nem kerül címlapokra. A másik, ha már megtörténik, rajtakapnak, nem támadom a károsultat, hanem bocsánatot kérek, mert emberek vagyunk, hibázhatunk!

„Számomra amúgy az egészből az a legfájóbb dolog, hogy a szüleimet nézi le és minősíti mindenféle pejoratív jelzővel és elfelejti azt, hogy édesapámnak köszönheti azt, hogy “híres lett” és “Farm Zsoltiként” jegyzik. „

„Elfelejti azt, hogy az én családom lett kitéve a kirakatba, húgom és én szívtuk meg édesapám és az ő baromságait, és belénk rúg! Na meg a családja is röhög ezen az egészen! Számomra ez vérlázító! De mi a köszönet azért, hogy apám embert csinált belőle?! „

„Lenéző, becsmérlő, gúnyolódó és bántó megjegyzések sora. Magasabb polcra helyezi magát, mint mi. pedig nem hinném, hogy ő értékesebb média személy, mint az én családom. Sőt, azt állítja, hogy mi jó kapcsolatban vagyunk velük. Nekem ő december óta mindenhol le van tiltva, hiszen karácsony előtt eladta az újságnak, hogy együtt karácsonyozunk, de ez is csak hazugság volt és összevesztem vele.”

„A másik, ha jóban vagy valakivel. nem az újságból, meg tévéből üzengetsz, főleg, ha egy fal választ el. Lehetne itt szennyest teregetni, sárt dobálni, de egy család vagyunk még, ha nem is tartunk össze! Én itt szeretnék a családom részéről is pontot tenni az ügy végére. Megkérek minden bulvár kollégát, zárják le az ügyet és ne göngyölítsék tovább!

„Ui:Jó tanácsként a kedves rokonoknak, mindenki a saját portáján sepregessen, mert a portól már megfulladok!”