Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Vajna Timi formájába nem nagyon lehet belekötni

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi bikiniben vonzóbb, mint bármikor, és ez ismét egy olyan felvétel róla, ami megmutatja, hogy mennyire erős vonalakkal rendelkezik.

Egyre inkább látni a hírességeken, hogy készülnek a nyára, amivel folyamatosan motiválják a követőket. Sokan vannak, akik a sztárok hatására kezdenek el edzeni, majd szép lassan arra lehetnek figyelmesek, hogy megváltozik az életük.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Ez valóban így működik, ha azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki magunkból. Mindez lehetséges, nincsenek határok, csak mi magunk szabhatunk gátat az igazi fejlődésünknek.

Vajna Timi döntött, és az egészséges életmód mellett tette le a voksát, ami bevált neki. A rendszeres testmozgással csodálatos eredményeket lehet elérni, olyan formákat, amik címlapért kiáltanak.

Timi régóta nagy formában van, de az elmúlt hónapokban képes volt növelni a tétet. Sokan mások is kiszúrták ezt, bár nem volt nehéz, mert Timinek soha ezelőtt nem voltak ilyen erősek az idomai, a vonalai.

Az alább látható fotó egy nagy divatmagazinban is jól mutatna, tökéletesen adja vissza Timi karakterét. Látványos, izgalmas, szexi, és abszolúte megvan benne az a fajta energia, ami rá jellemző.