Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vajna Timi ezüstben is fenomenálisan szexi (fotók)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet kérdés, hogy Vajna Timi az egyik legcsinosabb magyar híresség, aki tökéletes vonalakkal rendelkezik.

Vajna Timi gyakorlatilag mindenki ismeri Magyarországon, de egy ideje már csak hazalátogat, az USA-ban alakította ki az új életét. Sőt, a több évig tartó procedúra végén amerikai állampolgár vált belőle.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Nagyon örült ennek a pillanatnak, hiszen így az utazásai is egyszerűbbek, gyorsabbak. Ezzel együtt természetesen elsősorban továbbra is magyarnak vallja magát, szereti az országát, ám az USA jelenti számára azt az otthont, ahol a legtöbbet tartózkodik.

Ennek köszönhetően a média is kevesebbet tud vele foglalkozni, mivel minden bizonnyal messze több cikk jelenne meg róla, ha Magyarországon töltené az ideje legnagyobb részét. Ez mindenképpen nyugodtabb környezetet generál az életében az államokban.

Mindez persze még nem jelenti azt, hogy Timi ne adna magáról hírt. A népszerű Instagram oldalán gyakorta jelentkezik, és időről időre betekintést ad érdekes élete kulisszái mögé, amiért sok követő hálás.

Ezúttal egy nagyon divatos és feltűnő szettben láthatjuk, ami ugyancsak kihozza a tökéletes vonalait. „Hol volt, hol nem volt” – írta a posztja mellé Timi egy korábbi emlék kapcsán, amire szintén sok reakció született.