Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Egy eddig nem látott szexi felvétel Vajda Lucáról

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Vajda Luca továbbra is sokak nagy kedvence, akit A Konyhafőnökből és a Mestercukrászból ismerhettünk meg az elmúlt években.

Vajda Lucáról mindig szívesen írunk, egy igen sziporkázó, lendületes, érdekes és színes karakter, aki nagyon motiváló életet él. Ez nemcsak a fiatalságának tudható be, hanem egyszerűen ilyen a személyisége.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Modellként is megállná a helyét, különleges energiák veszik körül a fotózások alkalmával, és ez látványosan köszön vissza a fotókon. A rengeteg sport megtette a hatását, és káprázatos formát hozott össze az évek során.

Folyamatosan mozgásban van, hol épp fotózáson jár, vagy csúszik le egy meredek hegyoldalon a snowboardjával. Máskor pedig strandröplabda meccsre megy, ami részben az élete, és imádja csinálni.

A vonzó és csinos A Konyhafőnök döntőse, aki 2021-ben a Mestercukrászban tűnt fel először, annak ellenére is sok követőt tudhat a neve mellett, hogy vannak nála messze aktívabbak is a közösségi médiában.

176 bejegyzésből hozta össze ezt a több mint 10,2 ezer követőszámot az Instagram oldalán, ami szép teljesítmény. Most újra jelentkezett, és egy olyan divatfotót mutatott meg, amit eddig nem láthattunk.