Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,97 Ft
Euró
392,40 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
65,306 $

Vajda Luca Magyarország egyik legvonzóbb sportolója

Ha megnézzük a róla készült fotókat, kicsit sem érezhetjük mindezt túlzásnak, le a kalappal előtte, akárcsak a fotós előtt, mert remek munkát végeztek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajda Luca nevét sokan ismerhetik, még akkor is, ha nem túl aktív a közösségi médiában. Nem is oly rég azonban egy nagyon vonzó sorozat egyik darabját osztotta meg magáról, ami sokakat lenyűgözött.

Nem kétséges, hogy A Konyhafőnök döntőse és a Mestercukrász korábbi versenyzője több mint erős formában van. Nincs is annál szebb, amikor önmagunk lehetünk az a fajta motiváció, ami előre visz bennünket. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Soha nem rossz dolog, ha másokból merítünk motivációt, ám annál nincs hatékonyabb, ha saját magunkkal versenyezünk. Minden egyes nap, amikor tükörbe nézünk, lássuk azt az embert, aki többé akar válni.

Luca pontosan egy ilyen karakter, aki mentális, lelki és fizikális szinten is igyekszik minél többet fejlődni. Ez már önmagában dicséretes, az pedig még inkább önmagáért beszél, hogy mennyire erős vonalakkal rendelkezik.

Kedveljük a karakterét, és mivel a közönsége még több divatfotót szeretne róla látni, eleget tett a kérésüknek. Fehérneműben mutatta meg, hogy mennyire el tudja magát engedni, átadván az energiáit az érzéseknek.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.