Vadonatúj dupla kamerarendszert kaphat az iPhone 13 mini

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021.április.17 - 22:29

Habár az Apple hagyományos bemutatója csupán szeptemberben esedékes, szivárogtatók révén már megtudhattunk egyet s mást a következő generációs iPhone-okról.

A MyFixGuide hírportál lett figyelmes a kínai közösségi oldalon terjedő egyik renderfotóra, amelyen állítólag az iPhone 13 mini készülék hátlapjának részletei láthatóak.

A CAD szoftverrel készített rendereken jól látszik, hogy a kamerasziget nem változott az elődhöz képest, viszont az elrendezés esetében apró módosítást figyelhetünk meg a szenzoroknál.

Amint az a fényképekből is kivehető, az iPhone 13 mini formája megegyezik az iPhone 12 miniével, a vertikális kamerarendszer helyett viszont átlósan szerelték fel az egységeket a mobiltelefon hátuljára.

A szivárogtatások alapján az iPhone 13 ugyanúgy 5,4 hüvelykes kijelzőt kaphat, mint elődje, továbbá a méretei sem fognak jelentősen változni.

Fotó: MyFixGuide

A jelentések szerint az iPhone 13 mini nagyobb akkumulátorral érkezhet, így valamennyivel hosszabb üzemidőre számíthatunk az aksiidő terén szerényen teljesítő iPhone 12 minihez képest.