Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Az üzemanyagárakról is fontos bejelentést tehet a kormány hétfő reggel

Gulyás Gergely miniszter nem megszokott időben tart sajtótájékoztatót a sajtó képviselőinek hétfőn a Kormányinfó égisze alatt.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. június 13-án. MTI/Soós Lajos
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kormány egyik fele jelenleg Kínában tartózkodik Orbán Viktor kínai útja miatt. A magyar miniszterelnök a békemissziója jegyében utazott el a távoli ázsiai országba, ahol személyesen beszélt az elnökkel, aki nem is oly rég Magyarországra látogatott.

Rövid időn belül ez már a második személyes találkozójuk, és ezúttal is fontos témák kerültek napirendre, érintvén a turizmust, miután Kína egyértelműen támogatja, hogy minél több kínai turista látogasson el Magyarországra. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter természetesen szintén ott van Pekingben, és hangsúlyozta, mennyire fontos a magyar emberek számára béke. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Hamarosan pedig Kormányinfót rendeznek, reggel 9 óra 30 perctől tart sajtótájékoztatót a kormány, aminek ideje alatt Orbán Viktor ukrajnai, moszkvai és kínai útja is szóba kerülhet. Fontos bejelentéseket kaphatunk az üzemanyagárakról és a repülőtér helyzetéről, ami nem túl ideális jelenleg a sok késéssel.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Elgázolt egy kerékpárost, majd házfalnak ütközött egy autós Nagyatádon

Súlyos baleset történt Nagyatádon, ahol egy autós elgázolt egy kerékpárost, majd egy házfalnak csapódva állt meg.

78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyarországnak végre kell hajtania az EU Bíróságának ítéletét, és 45 napon belül ki kell fizetnie a menekültügyi pénzbírságot – áll a kormánynak címzett friss levélben.