Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

Előbbi ára bruttó 7 forinttal emelkedik, utóbbié bruttó 6 forinttal megy lejjebb.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jelentősen, bár eltérő módon változnak a hét második felében a hazai üzemanyagárak. A benzint illetően bruttó 7 forinttal emelkedik a literenkénti nagykereskedelmi ár, míg a gázolaj esetében csökkenő árakra számíthatunk a bruttó 6 forintos nagykereskedelmi árcsökkenést követően.

Az átlagárakat tekintve az alábbiakra számíthatunk péntektől: 95-ös benzin 650 Ft/liter, gázolaj 647 Ft/liter – írta meg a holtankoljak.hu szakportál. Korábban pedig arról érkezett hír, hogy április 17-től drágul a benzin, a gázolaj ára viszont nem változik.

Előbbi ára bruttó 2 forinttal ment feljebb, így a 95-ös benzin jelenleg 643 forintért szerezhető be literenként, a gázolaj pedig 653 forintba kerül. De azt is megírtuk, hogy április 12-től árcsökkenésre lehetett számítani a hazai kutakon.

A benzin bruttó 3 forinttal lett olcsóbb, a gázolaj pedig bruttó 5 forinttal, amely által előbbi literjéért 641 forintot, utóbbiért pedig 653 forintot kértek el a töltőállomásokon. Míg április 10-től áremelkedés következett be (bruttó 3 és 6 forint), így a 95-ös benzin 644 forintért, a dízel 658 forintért volt vihető.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.