Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Újabb árváltozás jön csütörtöktől a kutakon

A gázolaj bruttó 4 forinttal olcsóbb lesz, a benzin ára nem változik holnaptól.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint csütörtöktől változik a gázolaj nagykereskedelmi ára, bruttó 4 forinttal kerül majd kevesebbe 1 liter. A benzin beszerzési ára most nem változik, így az aktuális változásokat figyelembe véve holnaptól várhatóan az alábbi átlagárakon tankolhatunk:

  • 95-ös benzin: 616 Ft/liter
  • Gázolaj: 623 Ft/liter

Ezen információkkal a holtankoljak.hu üzemanyagár-figyelő blog szolgált, amely hétről hétre beszámol a várható üzemanyagár-változásokról. Hétfőn például arra derült fény, hogy kedden a benzin és a gázolaj ára sem változik. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Ezáltal a 95-ös benzin maradt a literenkénti 618 forintos áron, a gázolaj literje pedig változatlanul 630 forint maradt. Jelenleg egyébként előbbiért átlagosan 615,9, utóbbiért 627,2 forintot kérnek el a töltőállomásokon.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.