Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Erre számíthatnak az autósok keddtől a kutakon

Múlt héten kedden és csütörtökön is emelkedett a benzin és a gázolaj ára.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A héten kedden a benzin és a gázolaj beszerzési ára sem változik, így a hazai üzemanyagok átlagárát tekintve aktuálisan az alábbi árakon tankolhatunk: 95-ös benzin 618 Ft/liter, gázolaj 630 Ft/liter – tudatta a holtankoljak.hu.

A szakportál hétről hétre beszámol a várható üzemanyagár-változásokról, múlt héten például arról érkezett hír, hogy július 4-től a benzin bruttó 2, a dízel bruttó 4 forinttal drágul, amely által előbbi literenkénti ára 618, utóbbié 631 forintra változott.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a reggeli Kormányinfón kiemelte, válaszlépéseket vár a kormány az üzemanyag-kereskedőktől a magas benzinárak miatt. Mint fogalmazott, a cél az, hogy az igazságtalan helyzet megszűnjön.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy szakértők szerint akár 700 forintig is kúszhat a benzin átlagára: a Magyar Ásványolaj Szövetség szerint az üzemanyagadók csökkentése hatékonyabb megoldás lenne az árak mérséklésére, mint a kormány által kilátásba helyezett beavatkozás.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.