Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Simán kiütötte Ukrajnát Románia az Európa-bajnokságon

Az ukránok még csak gólt sem lőttek, közel 60 perc alatt lerendezte a kérdést Románia a hétfő délutáni meccset.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Románia és Ukrajna feszült egymásnak legutóbb az Európa-bajnokságon, ami sima román győzelemmel ért véget. Igaz, az első gólra összesen majdnem 30 percet kellett várni, amikor a 29. percben Stanciu Man passzából a hálóba rakta a labdát.

Az ukránok nem tudtak váltani, és a második félidő elején gyakorlatilag minden eldőlt, amikor két gyors góllal már három találattal vezetett Románia. Marin az 53. percben, addig Dragus pár perccel később köszönt be. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Mivel több találat már nem esett a találkozón, Románia hozta a kötelezőt a nem túl acélos ukránok ellen, és vezetik a csoportot. Belgium és Szlovákia viszont még nem lépett pályára, ami egy sokkal izgalmasabb találkoznak ígérkezik az E-csoportban.

Belgium és Szlovákia szintén ma játszik egymás ellen, 18 órától közvetíti élőben az eseményeket az M4 Sporton. Papíron a belgák messze esélyesebb, de a szlovákok már nem egyszer bizonyították, hogy tudnak meglepetést okozni.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.