Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Bejelentette az Újpest a legújabb igazolását

Az Újpest tartja a szavát, teljes keretátalakítás zajlik a háttérben, hogy egy egészen más szezont fussanak.

...svg content...Fotó: ujpestfc.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be az NB1-es rajtról, annak sorsolásáról, amit már az Újpest is izgatottan várhatott. A legendás fővárosi csapatot még a kiesés szele is megcsapta, de végül megtartották a tagságukat az első osztályban, viszont már nem Mészöly Géza az edző.

Többeket meglepett a döntés, ugyanakkor mindenki számára az a legfontosabb, hogy az Újpest újra élcsapattá váljon. Ebben segíthet a 25 éves francia támadó is, aki a csapat legújabb játékosa, ráadásul nem is akárhonnan érkezett. A dán FC København-t hagyta el az Újpest kedvéért, de csak kölcsönben. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Mamoudou Karamoko szerdán már az új csapatával fog edzeni Ausztriában az edzőtáborban, készülvén a hamarosan rajtoló új szezonra. Nem lesz ismeretlen számára az NB1, mivel az elmúlt idényt Fehérváron töltötte, ahol 23 meccsen kapott lehetőséget, és 5 gólig jutott.

„Gyorsasága és atletikus testfelépítése miatt elsősorban centerként számítottak rá előző állomáshelyein, így Bartosz Grzelak is.” – írja az Újpest a közleményében a bejelentést követően.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.