Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Újabb vélemények a Majka-RTL Klub hírekről

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. május 5. - 04:50

Pásztor Anna is véleményt foglalt az ügy kapcsán, mely pár napig igen nagy médiavisszhangot kapott a sajtóban.

A LifeTV Bréking adásában Majka is téma volt, aki az X-Faktor mentori székére pályázhatott, mielőtt elfogadta a TV2 ajánlatát. Legalábbis erről szóltak a hírek, hogy szeretett volna visszatérni az RTL Klubhoz, ahol azonban nem látták a helyét.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

A híres rapper nem erősítette meg ezt, és azóta nem is szólalt meg ezzel kapcsolatban, mint azt Demcsák Zsuzsa is elmondta, miközben Anna is elmondta a véleményét.

„Néha az ember csöndben marad, vagy nem ír ki valamit magából, akkor sokkal bölcsebb. Én imádom, nekem haverom Majka. Nagyon vehemens, neki mindig íráskényszere van, mindig megmondja, és tök jókat mond.”

„Pro-kontra, maga mellett, és maga ellen, nagyon sokszor, de szerintem ez tök fölösleges volt. Ha így volt…” – tette hozzá Anna, majd Vajtó Lajos vette át a szót. „Nekem nem stimmel ez a sztori. Éppen ezért gondolom, hogy valami nem stimmel, mert sem a Kolosiról ezt feltételezem, sem Majkáról. Én nekem valami nem kerek.”

Szulák Andrea, aki szintén ott ült a vendégek között, ugyancsak elmondta a véleményét. „Én azt gondolom, hogy az embernek az önpiárolásában is kellenek legyenek időnként határok. Tehát, ha elmondja a véleményét dolgokról, vagy állást foglal dolgok mellett, it’s ok.” – mondta Szulák, aki szerint ebben a témában nemcsak Majkáról lehet beszélni.

„Kommunikál, persze most már mindenkinek ilyen kommunikációs kényszere van, és ha kell, ha nem, rengetegen 5-10-20-100 posztban teszik fel a kezüket, hogy itt vagyok, foglalkozzatok velem, hívjatok, stb.”

„Tudomásul kell venni, hogy ilyen van, ami nem vagyok biztos, hogy kizárólag egy magyar jelenség, hogy az emberek ilyen-olyan ízléses, vagy kevésbé ízléses formában felhívják magukra a figyelmet, és jelt adnak, hogy hívjatok, mert ha ők nem hívnak,akkor nektek kell hívni… Tehát ilyen van, és nem biztos, hogy elegáns, de akkor is van ilyen.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.