Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Érdekes információk Majka és az RTL Klub közti egyeztetésekről, nagy bejelentés a TV2-nél

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. április 26. - 08:03

Ezúttal a Blikk közölt információkat Majka és az RTL Klub közti egyeztetésekről, amik nem voltak sikeresek.

Szinte bombaként robbant a sajtóban, hogy Majka visszautasította az RTL Klub mesés ajánlatát, majd nem sokkal később a csatorna pontosított ezen, és egyértelművé tette a dolgokat. Ennek alapján tehát nem Majka mondott nemet, aki a következő években is a TV2 egyik arca lesz.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

A Blikk a legújabb beszámolójában arról ír, hogy a híres rappernek és televíziósnak kész tervei voltak, de a lap úgy tudja, hogy hamar megszakadtak az egyeztetések a felek között, és ezután mondott igent az ózdi sztár a TV2-nek, amit már több mint 10 éve erősít.

A Blikk úgy tudja, hogy Majka két sikeres műsor zsűriasztalánál szertetett volna helyet foglalni. Az egyik az X-Faktor 10 lett volna, mivel azt érezte, ez nagyon passzolna hozzá. Nem kizárt, hogy a másik ilyen műsor az Álarcos énekes, ami szintén roppant nézett.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Blikknek azt mondta, Majka valamilyen módon mindig meg szokta keresni az RTL Magyarországot a TV2-s szerződése lejárta előtt, és ez idén februárban sem volt másképp.

Kiss Ramóna hétvégi szettje nagy sikert aratott

„Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel „üzente meg”, hogy tavasztól „szabad”, majd ő maga is megkeresett. Már akkor jeleztem, ne számítson semmilyen ajánlatra, de persze, szívesen beszélgetek vele, hiszen régen ismerjük egymást, és ha szeretne valamit, mondja nyugodtan.” – idézte Kolosita Blikk.

Kiderült, hogy Majka még írásos formában is részletezte, hogy mik lennének fontosak számára egy megállapodásban. Néhány napra rá közölték vele, hogy nem látják a helyét a csatornánál, de ha gondolja, akkor ne kötelezze el magát túl hosszú időre a TV2-nél, és egy év múlva újra beszélnek.

A Bors pedig arról ír, hogy Majka a Sztárban sztár leszek! Zsűrijében tér vissza a képernyőre, ahol egy ideje nem láthattuk. Kiderült, hogy a mesterek székeiben az első szériában is szereplő Tóth Gabi és Pápai Joci mellett Köllő Babett, illetve Majka foglal majd helyet.

Majka és Babett sem számít újoncnak, volt már ilyen szerepben, de most valamivel komplexebb lesz a feladat, hiszen nemcsak értékelni fognak, hanem mesterként is jelen lesznek a versenyzők életében a felkészülésük során.

A rapper a Borsnak adott nyilatkozatában elmondta, azt a fajta őszinteséget viszi tovább, amit már megszokhattunk tőle a Sztárban Sztár alatt. Hozzátette, biztosan lesznek olyan pillanatok, amikor a véleménye nem fog jól esni az adott előadónak, de meg kell tennie.

„Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel.” – idézte a Bors Majká, aki Gabival például először fog közösen dolgozni, de bírják egymást, így egy igazán érdekes négyes állhat össze.

Hangsúlyozta, örömmel vállalta a felkérést, mivel az elmúlt egy évben semmit sem csinált, és úgy érezte, hogy szüksége van valamire. Babett szintén boldog, aki izgatottan várja az új kihívást, ami amiatt is érdekes lesz számára, mert saját csapatot kap, saját versenyzőkkel, akik hétről hétre fognak színpadra lépni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.