Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Újabb tömegbalesetet okozott egy porvihar, ezúttal Szerbiában

Többen is azt írták, hogy Szabadka környékére sosem volt jellemző a porvihar, sokkal inkább az, hogy túlságosan vizesek voltak ilyen időszakban a földek.

...svg content...Fotó: A korábbi tömegbaleset helyszínén takarítják az M1-es autópályát 2023. március 12-én hajnalban Herceghalomnál, ahol előző nap délután öt kamion és 37 autó ütközött össze és amiatt mindkét irányban lezárták az autópályát. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. A műszaki mentés során az egyik kiégett autóroncs alatt egy holttestet találtak. Az Útinform tájékoztatása szerint reggelre a hatóságok befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, az autópályát a Hegyeshalom felé vezető oldalon is megnyitották, így a forgalom már mindkét irányban zavartalanul halad. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 192.rs portál értesülései szerint újabb tömegkarambolt okozott egy porvihar a szerbiai Topolya és Szabadka közötti úton, az incidensről pedig egy videó is elterjedt a közösségi médiában, amelyen számos egymásnak ütközött jármű látható.

Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A kommentekből az derül ki, hogy 14 jármű tört össze, de ezt még nem erősítették meg hivatalosan, a Délhír pedig arról számolt be, hogy a baleset következtében 11-en sérültek meg, de szerencsére senki sem súlyosan.

Az Infostart szerint többen is azt írták, hogy Szabadka környékére sosem volt jellemző a porvihar, sokkal inkább az, hogy túlságosan vizesek voltak ilyen időszakban a földek, egyéb információ azonban nem derült ki az eset kapcsán.

Korábban beszámoltunk róla, hogy március 12-én egy porvihar miatt történt tömegbaleset az M1-es autópályán, amelynek során összesen 42 jármű rohant egymásba, 39 személy megsebesült, egy férfi pedig életét vesztette.

Ám porviharról már tegnap is érkezett hír, ugyanis az Útinform azt írta, hogy délután az M3-as autópályán a 64-es kilométernél, a horti és az ecsédi pihenő között a viharos széllökések miatti porátfúvás jelentősen csökkentette a látótávolságot.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.