Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Újabb részletek derültek ki a OnePlus következő csúcsmobiljáról

Fotó: GizmoChina
not image

Kulcsár Péter

2021. március 25. - 15:42

A OnePlus 9-et tűkön ülve várja a mobilrajongó közönség, ami nem véletlen, hiszen minden idők egyik legmodernebb okostelefonja kerülhet hamarosan piacra.

A OnePlus bejelentette, hogy a 9-es modellszéria készülékeiben HydrogenOS helyett ColorOS operációs rendszer fog duruzsolni, legalábbis ami a kínai egységeket illeti – számolt be róla a cég egyik alkalmazottja a OnePlus hivatalos fórumán.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Miközben Kínában jelentős változás történik, a globális piacra szánt mobilok valószínűleg maradnak az OxigenOSfelhasználói felületnél, ami meglepő húzás, bár nem biztos, hogy örülnének a júzerek a komolyabb újításnak.

A HydrogenOS alapvetően eltér az OxygenOS-től, mivel hiányoznak belőle a Google bizonyos applikációi, illetve kifejezetten a kínai felhasználókra és az országban érvényes telekommunikációs szabályokra lettek szabva.

Az új ColorOS-t természetesen testre lehet majd szabni, pontosan úgy, mint ahogyan azt az eddigi OnePlus telefonoknál is megszokhattuk.

A vállalat szóvivője elmondta, az OxygenOS a kínai operációs rendszerhez hasonlóan gördülékeny működést biztosít, amellyel garantálják a problémamentes telefonozást mindazoknak, akik a OnePlus készülékeit választják.

A OnePlus 9-ről március 24-én, szerdán hullhat le a lepel egy online show keretében – a konferencia során nemcsak a specifikációk és a mobil dizájnja, hanem az alapára is kiderülhet, amellyel egyesek szerint alávághat a kínai gyártó a rivális Apple-nek és Samsungnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.