Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Újabb részletek derültek ki a OnePlus következő csúcsmobiljáról

A OnePlus 9-et tűkön ülve várja a mobilrajongó közönség, ami nem véletlen, hiszen minden idők egyik legmodernebb okostelefonja kerülhet hamarosan piacra.

Fotó: GizmoChina
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus bejelentette, hogy a 9-es modellszéria készülékeiben HydrogenOS helyett ColorOS operációs rendszer fog duruzsolni, legalábbis ami a kínai egységeket illeti – számolt be róla a cég egyik alkalmazottja a OnePlus hivatalos fórumán.

Miközben Kínában jelentős változás történik, a globális piacra szánt mobilok valószínűleg maradnak az OxigenOSfelhasználói felületnél, ami meglepő húzás, bár nem biztos, hogy örülnének a júzerek a komolyabb újításnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A HydrogenOS alapvetően eltér az OxygenOS-től, mivel hiányoznak belőle a Google bizonyos applikációi, illetve kifejezetten a kínai felhasználókra és az országban érvényes telekommunikációs szabályokra lettek szabva.

Az új ColorOS-t természetesen testre lehet majd szabni, pontosan úgy, mint ahogyan azt az eddigi OnePlus telefonoknál is megszokhattuk.

A vállalat szóvivője elmondta, az OxygenOS a kínai operációs rendszerhez hasonlóan gördülékeny működést biztosít, amellyel garantálják a problémamentes telefonozást mindazoknak, akik a OnePlus készülékeit választják.

A OnePlus 9-ről március 24-én, szerdán hullhat le a lepel egy online show keretében – a konferencia során nemcsak a specifikációk és a mobil dizájnja, hanem az alapára is kiderülhet, amellyel egyesek szerint alávághat a kínai gyártó a rivális Apple-nek és Samsungnak.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.