Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Új Xbox-megállapodás: a CoD egy másik felhőalapú játékszolgáltatáson is elérhető lesz

Xbox
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft bejelentette, hogy az Ubitus K.K.-val is együttműködik, mely korábban Switch-játékok felhős változatain dolgozott.

Egy újabb nap, egy újabb streaming-szerződés: a Microsoft bejelentette, hogy amennyiben lezárul az Activision-üzlet, úgy egy újabb szolgáltatón keresztül lesznek elérhetők a Microsoft és az Xbox PC-s játékai. Az Xbox ugyanis ezúttal egy szintén 10 éves partnerségről állapodott meg az Ubitus K.K.-val.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

A cég a GameNow streamingszolgáltatás tulajdonosa, és korábban a Nintendo Switch-címek felhőverzióin dolgozott. Phil Spencer, az Xbox vezetője a Twitteren jelentette be a megállapodást:

“Elkötelezettségünk, hogy több játékosnak, több választási lehetőséget adjunk.”

A megállapodás azt követően született, hogy bejelentették, a Microsoft 10 éves szerződést kötött a Boosteroiddal, egy ukrán felhőalapú játékszolgáltatóval. A GameNow mellett az Ubitusnak két neves játékkal is van tapasztalata a Switchen: a Control: Ultimate Edition és a The Forgotten City felhős változatán is ők dolgoztak.

Az Ubitus szintén egy tweetben nyilatkozott a megállapodásról:

“Megtiszteltetés számunkra, hogy 10 éves partnerséget köthetünk a Microsofttal, hogy a játékosok az Xbox PC-s játékokat és az Activision Blizzard címeket is streamelhessék. Ez az együttműködés nagy presztízsű IP-kkel bővíti könyvtárunkat, emellett könyvtárunk méretét több mint 1000 címre növeli.”