Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Mióta itt jártál:

A PlayStation főnöke állítólag közölte, nem akar új Call of Duty megállapodást

Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Activision vezetője állítja, Jim Ryan kijelentette, nem akar új CoD megállapodást, egyszerűen csak meg akarja akadályozni a fúziót a Microsofttal.

A GameSpot jelentése szerint az Activision egyik vezetője azt állította, hogy a PlayStation főnöke, Jim Ryan kijelentette:

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

“Nem akarok új Call of Duty-üzletet, csak meg akarom akadályozni a fúziót.”

Ezzel pedig újabb fordulatot vett a Microsoft-Activision fúzió, Jim Ryan ugyanis állítólag egy februári megbeszélésen kerek perec kijelentette, hogy nem akar egy új Call of Duty megállapodást, egyszerűen csak meg akarja akadályozni, hogy a Microsoft felvásárolja az Activisiont.

Az Activision kommunikációs vezetője és ügyvezető alelnöke, Lulu Cheng Meservey március 8-án tweetelte Ryan állítólagos kijelentését, mely közlése szerint egy február 21-i megbeszélésen hangzott el.

Fontos azonban megjegyezni, hogy Meservey már korábban is több alkalommal posztolt igen nagy port kavaró Sony-ellenes mémeket, melyek masszív visszhangot váltottak ki a közösségi médiában, ám azt egyelőre nem tudni, hogy e kijelentés valóban így hangzott-e el.

Mivel nem csupán a Sony-nak, de a szabályozó hatóságoknak is aggályaik vannak a Microsoft üzlete kapcsán, egyelőre nem tudni, hogy mikor zárulhat le a fúzió, ám a közelmúltbeli események alapján nem valószínű, hogy egyhamar bejelentik az üzlet lezárultát.